Tom og Thomas delte øretæver ud

Tom Møller og Thomas Thon Larsen. ( privatfoto )

Tom og Thomas delte øretæver ud

3. november 2012 - kl. 6:51 - af

I sidste weekend var et par skagboer fra Skagen Fight Gym i Esbjerg . Thomas Thon Larsen og Tom Møller var taget til  “Tobakken” for at deltage i “Clash of Warriors 3”.

Clash Of Warriors viser både K1, Kickboxing og MMA kampe. ( klik på linket i bunden af artiklen og se afslutningerne på de to skagboer kampe )

Tom Møller har sendt dette referat af kampene:

Thomas Thon Larsen:

 Det var hans første kamp og derfor var vi selvfølgelig spændte på udfaldet. Han havde trænet hver dag mere eller mindre i ½år, for at komme ned i vægt, og få så meget styrke som muligt. Løbeture, træninger i styrkecenter, MMA-træninger og stram diæt op til kampen.

Han vejede ind 2 kg under sin grænse (80kg-) og modstanderen 1 kg tungere.

1. runde: Thomas fik nogen gode slag ind, og holdt sin modstander kontrolleret størstedelen af runden, mens han kørte knæ ind på sin modstanderes krop og ben.

2. runde: Thomas får igen sat gode slag ind, men ender under sin modstander, hvor han dækker sig godt. Han får lidt på hovedet selv, men ikke noget der gjorde noget. Dommeren rejser de to op efter lidt tid, og Thomas sætter en god højre ind, der næsten slår hans modstander ud, men runden ender med Thomas kontrollere kampen med stærk brydning og slag.

Thomas vinder kampen med dommerstemmerne 2-0 og kan tage tilbage til Skagen med sin første sejr.


Tom Nyeng Møller:

Min 3. kamp. Jeg skulle møde en bryder der havde været på det iranske landshold.

Så min plan var klart at holde mig oppe hvor jeg kunne bokse ham.

Jeg vejer ind på 62 kg i mit tøj og han vejer ind på præcis 65 kg. Så i selve kampen var der en vægtforskel på godt og vel 6-7 kg.

1. runde starter godt ud med at jeg sparker ham i hovedet og åbner hans øjenbryn op. Han ser svimmel ud så jeg beslutter mig for, at gøre kort proces og slå ham ud. Jeg træder frem og trækker min højre hånd med fuld kraft og rammer som den skal, men hans baggrund som bryder, resulterer i han trækker mig med ned, og bogstavelig talt banker mig til blods.

2. runde. Jeg er selvfølgelig langt bagud på point og ved jeg skal slå ham ud for at vinde, men igen lykkedes det ham at tage mig ned og banke løs på mig.

½minut før tid så det rigtig sort ud, da jeg havde tilbragt størstedelen af kampen med at modtage slag i hovedet. Men så kunne jeg mærke han gav lidt plads, at arbejde på, og jeg benyttede mig af det, samlede alle de sidste kræfter i et forsøg på, at få en lås rundt om hans hovede.

Jeg fik den og han kæmpede for at komme ud, men måtte til sidst klappe i gulvet for at undgå at besvime. 18 sekunder før tid, kunne jeg rejse mig og tage min 3. sejr ud af 3 mulige med hjem.


Her er afslutningen på de 2 kampe:

http://www.youtube.com/watch?v=HeA0rQWCwMo&feature=youtu.be

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tom og Thomas delte øretæver ud' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger